طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه با تره فرنگی
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
آموزش انواع غذا با تره فرنگی
تره فرنگی از خانواده پیاز ، موسیر و پیازچه است . تره فرنگی طعمی بهتر و شیرین تر از پیاز دارد و تقریبا مشابه موسیر ولی کمی خوشمزه تر است و بدون این که طعم خود را به غذا قالب کند ، باعث بهتر شدن طعم غذا میشود.
تره فرنگی قدرت زیادی برای دفع اسید اوریک دارد و تصفیه کننده و ادرار آور است و به تسکین مشکلات تنفسی کمک میکند و برای افراد مبتلا به آرتریت و نقرس مفید است.
تره فرنگی برگ های سبز تیره و گردن سفید دارد . تره فرنگی پخته شده زود فاسد می شود و فقط 2 روز در یخچال ماندگاری دارد ولی تا 3 ماه میتواند آن را فریز کنید.
از تره فرنگی میتوانید در ترکیب انواع پیتزا ، تارت ، سوپ ، پاستا ، کوکو ، برنج و خورش استفاده کنید وطعمی جدید را امتحان نمایید.
در ادامه مقاله انواع غذای خوشمزه با تره فرنگی را به شما آموزش می دهیم .
1- کوکوتره فرنگی و قارچ
مواد لازم کوکو تره فرنگی و قارچ
مواد لازم برای 2 نفر
تره فرنگی | 1 عدد متوسط |
قارچ | 6 عدد |
تخم مرغ | 2 عدد |
نمک، فلفل، زردچوبه، پاپریکا | به مقدار لازم |
پودر سوخاری | 1 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه کوکو تره فرنگی و قارچ
برای تهیه این غذا با تره فرنگی و قارچ ، تره فرنگی را از عرض به چند قسمت تکه کنید و هر کدام را از طول نصف کنید تا داخل برگ ها راحت تر شسته شود ، تره فرنگی را در آب بگذارید خیس بخود و سپس تمیز بشویید و آبکش کنید.
این غذا با برگ تره فرنگی هم آماده میشود. برای تهیه کوکو همه قسمت های تره فرنگی ، را ریز خرد کنید و در مقدار خیلی کم روغن تفت دهید تا نرم شود.
تره فرنگی ها را از تابه خارج کرده و کناری بگذارید خنک شوند .
قارچ ها را خرد کنید و در همان تابه با کمی روغن تفت دهید تا نرم شده از حالت خامی خارج شوند.
قارچ را هم کناری بگذارید خنک شود.
تخم مرغ ، پودر سوخاری ، نمک و ادویه ها با با هم مخلوط نموده به قارچ و تره فرنگی اضافه کنید.
کف تابه کمی روغن بریزید و مایه کوکو تره فرنگی و قارچ را داخلش بریزید و با حرارت ملایم سرخ کنید.
کوکو تره فرنگی را برگردانید تا طرف دیگرش هم سرخ شود.
غذا با تره فرنگی و قارچ شما آماده است.
2- پلو تره فرنگی با مرغ:
مواد لازم پلو تره فرنگی با مرغ
برنج | ۵۰۰ گرم |
سینه مرغ | یک عدد کامل |
ماست شیرین | یک و نیم لیوان |
تره فرنگی | ۵۰۰ گرم |
خامه صبحانه | ۱۰۰ گرم |
آرد | یک قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
کره و روغن مایع و نمک | به میزان لازم |
زعفران آب کرده | به میزان لازم |
طرز تهیه پلو تره فرنگی با مرغ
برای تهیه این غذا با تره فرنگی پلو ، سینه مرغ بدون استخوان را به شکل نگینی خرد کنید و یا کمی نمک، فلفل و زعفران آبکرده و کمی روغن در تابه چدنی روی حرارت زیاد سرخ کنید تا استیکی شود.
آرد را روی تکه های مرغ بپاشید و مخلوط کنید و بلافاصله خامه را اضافه کرده هم بزنید و از روی حرارت بردارید.
بخش سفید تره فرنگی را حلقه کنید و با مقدار زیادی آب و نمک بپزید و سپس آبکش کرده با مرغ مخلوط نمایید.
برای تهیه تره فرنگی با پلو ، برنج را آبکش کنید ( بهتر است کمی جوان تر برداشته شود ) و با ماست و زعفران مخلوط کنید.
کف قابلمه را کمی کره بمالید و نیمی از برنج را داخل قابلمه ریخته و با قاشق بفشارید سپس ترکیب تره فرنگی و مرغ را رویش بریزید و بفیه برنج را اضافه کرده و با قاشق بفشارید و در قابلمه را گذاشته و به مدت نیم ساعت روی حرارت ملایم بگذارید دم بکشد.
طرز تهیه تره فرنگی با پلو بسیار ساده است ، تره فرنگی با پلو شما آماده است میتوانید در ظرف مورد نظر برگردانده و با زرشک و ماست چکیده و مغز پسته رویش را تزئین کنید.
3- خورش تره فرنگی
مواد لازم خورش تره فرنگی
زمان آماده سازی : 45 دقیقه
زمان پخت : 40 دقیقه
برای 2 - 4 نفر
سینه یا ران مرغ | 2 عدد |
سبزی شامل جعفری و گشنیز خرد شده | 250 گرم (جعفری 125 گرم، گشنیز 125 گرم) |
تره فرنگی | 3 عدد ( قسمت سفید ساقه ) |
آبغوره | 1/2 استکان |
زعفران دم کرده | 1 قاشق غذاخوری |
زردچوبه، نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز | به مقدار لازم |
پیاز داغ آماده | 2 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه خورش تره فرنگی
تره فرنگی را بشویید و قسمت سفید ساقه را به اندازه 2 بند انگشت خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید .
در قابلمه ای دیگر مرغ ها را با کمی روغن و زردچوبه سرخ کنید .
سبزی ها را هم خرد کرده و سرخ کنید و به مرغ اضافه کنید.
تره فرنگی سرخ شده را به همراه پیاز داغ به مرغ اضافه کنید .
تا جایی که آب به سطح مرغ برسد به قابلمه آب اضافه کنید و نمک و فلفل بزنید و بعد از این که خورش به جوش آمد به مدت 40 دقیقه با حرارت ملایم بپزید.
15 دقیقه قبل از سرو ، آبغوره یا آبلیمو و زعفران را اضافه کنید.
این غذا خوشمزه با تره فرنگی آماده است.
برای لعاب خورش میتوانید همراه آبغوره 1 قاشق غذاخوری آرد تفت داده شده هم اضافه کنید.
در صورت تمایل میتوانید 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی هم در آخر به خورش اضافه کنید.
برای تهیه خورش تره فرنگی میتوانید از لوبیا چشم بلبلی و لیمو عمانی هم استفاده کنید.
4- سوپ تره فرنگی
مواد لازم سوپ تره فرنگی
مواد لازم برای ۴ نفر
سیب زمینی | ۳ عدد متوسط |
تره فرنگی | ۴ بوته |
هویج | ۲ عدد |
پیاز | ۲ عدد متوسط |
شیر | ۱ لیوان |
خامه صبحانه | ۱ بسته |
آب مرغ | ۴ لیوان |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
طرز تهیه سوپ تره فرنگی
آب مرغ را داخل قابلمه ریخته روی حرارت قرار دهید ، سیب زمینی را ریز خرد کرده بشویید تا نشاسته اضافه اش گرفته شود و به قابلمه اضافه کنی.
هویج را پوست گرفته نگینی خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید و با حرارت ملایم بپزید.
تره فرنگی را ریز خرده کرده به همراه پیاز با کمی روغن زیتون و زردچوبه به مدت 10 دقیقه تفت دهید تا سبک شوند و به سوپ اضافه کنید.
بعد از این که تمام مواد کاملا نرم شدند ، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و سپس با میکسر سوپ را پوره کنید و دوباره به قابلمه برگردانید و سوپ را اضافه کنید و کمی بجوشانید تا به غلظت دلخواهتان برسد.
این غذای خوشمزه با تره فرنگی آماده است. حالا خامه را با یک ملاقه سوپ مخلوط کنید و یکدست که شد به قابلمه اضافه کنید و در ظرف مورد نظر سرو نمایید.
این غذا با برگ تره فرنگی هم آماده شده و خیلی خوشمزه میشود.
گردآوری : بخش آشپزی